Cine News

Kinds of Kindness: Το teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Το πρώτο teaser για τη σπονδυλωτή νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού που κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει μετά τον θρίαμβο των 4 Όσκαρ του Poor Things, με την πολυαναμενόμενη όγδοη του ταινία Kinds of Kindness («Ιστορίες Καλοσύνης»).

Στην ταινία που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου στην Αμερική, ο Λάνθιμος επανασυνδέεται με τη δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Έμα Στόουν, αλλά και με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο συνυπογράφουν το σενάριο.

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες, γνωρίζουμε πως το Kinds of Kindness είναι μια ανθολογία με τρεις ξεχωριστές ιστορίες που τέμνονται. Η Στόουν πρωταγωνιστεί μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο Poor Things, Willem Dafoe και Margaret Qualley, καθώς και τους Jesse Plemons, Hunter Schafer, Joe Alwyn, Hong Chau και Mamoudou Athie.

Η πρώτη σύνοψη που έδωσε η Searchlight Pictures στη δημοσιότητα αναφέρει:

Το «Kinds of Kindness» είναι ένα τρίπτυχο, με έναν άνδρα χωρίς επιλογή που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί όταν η γυναίκα του, που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επιστρέφει και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος, και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει ένα ξεχωριστό άτομο με ξεχωριστή ικανότητα, που προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

«Είναι υπέροχο να δουλεύουμε ξανά με την Έμα. Το κάνει πολύ πιο εύκολο να έχεις κάποιον εκεί που σε εμπιστεύεται τόσο πολύ και που εμπιστεύεσαι κι εσύ τόσο πολύ», δήλωσε ο Λάνθιμος στον Guardian για το πρότζεκτ, ενώ το καλλιτεχνικό δίδυμο πρόκειται να συνεργαστεί ξανά στο επερχόμενο Save the Green Planet του Λάνθιμου, ένα ριμέικ της ομώνυμης κορεατικής ταινίας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close